Bouwtekening loungebank

Jouw eigen loungebank maken

Heerlijk relaxen in je eigen achtertuin, wie wil dat nou niet? Heb je al eens rondgekeken naar een geschikte loungebank, maar kun je deze nergens vinden? Soms passen ze niet, dan zijn ze weer veel te duur, of de combinatie van materiaal en design past nét niet bij wat je voor ogen hebt. Als je iets goed wilt doen, dan moet je het zélf doen. Gelukkig hoef je niet vanaf nul te beginnen wanneer je uitgaat van een standaard bouwtekening voor een loungebank. Zo voorkom je de drie problemen die we net noemde. Hoe? Dat lees je op deze pagina!

  1. Loungebanken die niet passen: Recht, met een hoek, 2-zits, 3-zits… En jij met de centimeter erlangs en rekenen. Niets is beter dan maatwerk, doe het gewoon zelf!
  2. Loungebanken die te duur zijn: Tijd is geld. Naast het materiaal moeten manuren betaald worden, transport, marketing etc. Koop zelf het materiaal en bouw de bank in je vrije uurtjes. Dat bespaart je een pak geld!
  3. Loungebanken die niet voldoen aan jouw eisen: Je vindt een bank die bijna perfect is, met nadruk op bijna. Was het maar steigerhout in plaats van grenen, had er maar een kastje ingezeten voor glazen en een fles wijn. Jij weet wat je echt wilt, steek je handen uit de mouwen en ga aan de slag!

Bouwtekening loungebank downloaden

Bouwtekening loungebank | Download nu bij Fred
Bouwtekeningen van Fred

Om een vliegende start te maken met jouw project kun je beginnen om een bouwtekening van een loungebank te downloaden. Je kunt ze online gratis vinden, als je vaker met doe-het-zelf constructies aan de slag wilt gaan biedt Freds Bouwtekeningen een alles-in-één oplossing. Daar kun je voor een vast bedrag duizenden bouwtekeningen downloaden, er zitten ook behoorlijk wat tekeningen voor loungebanken tussen. Beginners kunnen het beste de instructies gewoon opvolgen, meer ervaren doe-het-zelvers kunnen zelf wat maatwerk aanpassingen maken.

Een goed begin is het halve werk, met een goede bouwtekening van jouw ideale loungebank kun je binnenkort heerlijk relaxen in de tuin!